Stage Kreta geregeld!!

Hallo iedereen,,

Dit jaar ben ik begonnen met mijn studie Hotel- en eventmanagement zoals jullie vast allemaal al wisten!

Wink
en nu moet ik dus voor school op stage, en als ik dan mijn zomervakantie moet opgeven voor een stage neem ik het er natuurlijk wel goed van met het eiland kreta
Cool
meteen in oktober verstuurde ik mijn solicitatie en een week later kon ik al op gesprek komen in utrecht waarop ik een week later deze mail kreeg:

Dear Simone,
Further to our interview in Utrecht last week we are happy to offer you an internship position in our hotel Knossos Royal Village in Crete in the Food & Beverage department as assistant waitress. Your internship period will be from 1/6/09 till 31/8/08.
Our company offers free of charge accommodation in the staff house and free meals in our staff restaurant.
The internship contracts will be signed from our company, the school and yourself.
Please reconfirm in order to send you your internship contract.
We are looking forward to welcome you in Greece !
Best regards,
Katerina Argyropoulou

Nou heb ik vorige week pas mijn ticket geboekt en weet ik dus ook dat ik 29 mei vertrek lekker vanuit het oude vertrouwde Eindhoven om half 4

Laughing
met een rechtstreekse vlucht naar heraklion. en 3 september kom ik weer aan om 12:55!!

ik heb er al heel veel zin en ik zal al mijn bezigheden, gebeurtenissen en foto's enzo hier op zetten

Wink

xxxxx
liefs, simone

Francien

Hallo Simone,
Morgen begint het grote stage-avontuur. Een fijne vlucht
en geniet ervan.
Groetjes Francien

Maria

Simone, heel veel succes, geniet ervan en leer er natuurlijk heel veel van. Het is wel spannend, helemaal alleen de grote wereld in.
liefs
Maria en Wim

Jolein

HEEY ALLERLIEFST ZUSJE,

HEEL VEEL PLEZIER EN SUCCES!!!
IK WEET DAT JE HET KAN, BEN SUPER TROTS OP JE!!!

IK ZAL JE MISSEN!!!

DIKKE KUS, HOU HEEL VEEL VAN JE

JOLEIN

Janneke

Lieverd!!

Je belde toen straks dat je 2u vertraging hebt en nu inmiddels alweer 5.
Als het goed is zit je nu in je vliegtuig op weg naar Greece!
Ik hoor het wel als je aan bent gekomen.

xx

Mama en Papa

Hoi Simone,

Wat een reis. Eerst 5 uur vertraging en dan is ook nog je kamer bezet. Gelukkig was er nog een hotelkamer vrij. Al bij al een niet zo leuk begin, maar het kan dan alleen maar beter worden. Vandaag krijg je wel meer zicht op alles en ontmoet je hoogstwaarschijnlijk de overige stagaires en stagebegeleiders en dan gaat het er heel anders uitzien.
Zet hem op daar en geniet er van.
Piet is net vertrokken naar zijn ouders. Voor hem is het ook niet makkelijk.

We missen je nu al.
xxx houden van je

mama, papa

mitchell bots

heb je het naar je zin in kreta mis je iedereen of nog niet heb je daar al wat gegeten vond je dat lekker of niet

abigail

Hey meis,

Wat een kl*testart heb jij gehad... Maar ja, kan het alleen maar beter worden!!

Wacht maandag even af en kijk hoe het loopt... Wanneer het niet is wat je ervan verwacht kun je er toch altijd op een nette manier iets van zeggen?

Heel veel succes en geniet vooral ook van je vrije tijd!!

Dikke knuffel,
Abigail

Pietje

Heej lieverd!

Daar was je dan alweer 2 dagen in het zonovergoten Kreta!

Gelukkig heb je eerste shift alweer gehad en viel het reuze mee!

Maak er een leuke tijd van!!

xxx

Piet

Janneke

Hee meid,

Jammer van het begin, maar zoals iedereen al zegt het kan alleen maar beter worden.
Gelukkig begin je je draai te vinden, en heb je mensen om je heen waar je wat mee kan gaan doen.
Op welk nummer kan ik je bereiken?
Succes en ik hoop je snel een keer te kunnen spreken.

xx Janneke