morgen laatste dag!!

Heeej iedereen,,

Na een lange tijd kom ik weer even met een verhaaltje, ik heb nu 13 dagen achter elkaar gewerkt dus er is niet heel veel interessant gebeurd! Morgen wordt mijn laatste dag werken en dan heb ik hier nog lekker 9 daagjes vrij!!

Ondertussen heb ik ook al mijn eindbeoordeling laten invullen door het hotel, en die hebben mij gewoon een 9 gegeven!!! En alles helemaal op zijn best ingevuld en alleen maar positief dus dat is wel heel fijn geeft mij wel weer leven voldoening waarom ik het allemaal ook alweer gedaan heb!!

verder is vandaag op mijn 1na laatste dag ook mijn papieren voor mijn werkvergunning AL geregeld heel snel!! Vicky (contactpersoon hier) besloot deze keer om zelf maar eens mee te gaan naar da bureau voor die stempel en guess what met de papieren zonder een extra papiertje binnen 5 minuten die stempel die voor deze 3 maanden voor mij onmogelijk te verkrijgen was!! heel raar maar het is in ieder geval nu geregeld, morge moet ik nog wel even naar een ander bureau maar die had vicky ook gebeld en dat zou ook nie langer dan 5 min duren maar das dan nog even afwachten want ik ken dat hier voortaan wel!!

nou morge dus mijn laatste dagje daarna genieten ondertussen hebben we ook de kaartjes voor Samaria Gorge besteld dus het staat nu vast 1 september de grote toch van 17km door de bergen dat wordt ook nog heel wat!!

nou mensen tot snel, nog 10 dagen en dan sta ik weer op Nederlandse bodem!!=)

xxxx
liefs, simone

Janneke

Janneke komt Simone mee ophalen :) Jeej !!
x