werken, werken, werken
heeej iedereen,
na een korte pauze ben ik weer met een verhaaltje, ik heb deze week lekker hard gewerkt, 6 dagen achterelkaar!! morge ben ik weer vrij maar dan mag ik lekker met mijn ''coach'' (nou ja ze doet nie veel maar ja hea) en dan mag ik mijn werkvergunning gaan regelen op mijn vrije dag fucking 4 uur lang naar allemaal bureaucratische gevallen duys morgen word vast een topdag!!:P maarja in ieder geval vrij!!
ik heb ondertussen al wat leuke dingen uitgezocht die ik hier wil gaan doen zoals: duiken kan hier namelijk introductie duiken doen dus dat ben ik van plan morgen ga ik even als ik nog tijd heb richting hun ''winkel'' om wat info te vragen en dan gaan we dat een deser dagen wel doen;)!! lijkt me super vet!!(H)!!!
verder mis ik iedereen heel erg en is het hier toch wel heeel zwaar!! moet hard werken en heel eentonig maar buiten natuurlijk is het lekker weer en is deze 1,5 toch al redelijk snel gegaan!! bovendien zijn mijn collega's weg van mijn blonde haren en blauwe ogen en volgens hun heel schattige uiterlijk dus kan ik veel voor elkaar krijgen en hoef ik geen tree's te shouwen van 20kg waar ik natuurlijk heel handig gebruik van maak!!!
ik kom snel terug met een nieuwe update en nieuwe foto's!!!
tot snel iedereen,
xxxxx
liefs, simone(L)
Ha blondie ;-)
Als je inderdaad de kans hebt om te gaan duiken, doen!! Echt heeeeeeel gaaf (waarschijnlijk krijg je korting als je zegt dat je op kreta werkt ipv toeriste bent)
Hopelijk heb je alles geregeld omtrend je werkvergunning en heb je nog even tijd over om van het heerlijke weer te genieten :0)
Ik ben benieuwd naar de nieuwe foto's!!!!
Dikke x