dag vrij numero 3

hallo iedereen,,

alweer een berichtje van mij, vandaag zou ik eigenlijk mijn papieren moeten regelen voor de werkvergunning maar ze hadden een fout gemaakt het is namelijk pas volgende week. dus was ik al vroeg omgekleed en wel op het hotel. toen kwam ik toni tegen van het werk hij was ook vrij en toen zijn we samen naar malia geweest een klein dorpje hier met een super mooi strand en zee met een eiland erin.

we hebben daar lekker op strand gelegen en zijn naar het andere eiland gezwommen. het was echt heel gezellig en ik heb samen met hem bij friet van piet op onze terug weg een frikadel speciaal gegeten;)!!! en hij vond het heel lekker:p

eerder die dag toen ik nog bij vicky was heb ik haar verteld over het werk dat ik hier ben om iets te leren en dat ik dat momenteel niet doe en idat ik snapte dat je onderaan moest beginnen maar dat er geen verbetering in te zien is en dat ik hier zoveel mogelijk weel leren etc etc.. en toen zei ze mij dat ik naar de F&B manager moest en dat als hij niks zou doen ik terug moest komen dus ik meteen naar hem toe en ik hem het zelfde verhaal verteld en toen heeft hij mij beloofd dat ik volgende maand ergens anders werk!! dus dat is beter nieuws nu nog even afwachten of hij zich er aan houd want zo kwam het niet echt over maar nu heb ik iniedergeval iets!!!

dat was het weer voor vandaag morgen weer werken en dan heb ik zaterdag weer lekker een dagje vrij!!! de foto's komen zo snel mogelijk zit namelijk nu op internet in het appartement van toni die heeft hier namelijk draadloos internet!!! dus volgende x neem ik mijn foto's mee en kan ik ze hier rustig opzetten want dat duurt zo lang anders:P

xxxx

liefs, simone

tot snel!!!:D

abigail

De aanhouder wint zeggen ze altijd!

Marjon Senders

Ha, die Simone. Gelukkig begin je je draai nu een beetje te vinden. Probeer er ook maar een beetje van te genieten, want het eiland is echt supermooi. De foto's tot nu toe zien er in ieder geval goed uit.

mama en papa

Ben heel benieuwd naar de foto´s van Malia!

hele fam doensen

hey simone: wij zijn met z'n allen heel blij dat het na een wat lastig begin toch weer wat leuker begint te worden geniet van je stage en vooral van je vrije dagen:P